Sepadin SRL
facebook   
Sepadin SRL
echipamente laborator
165 categorii
consumabile laborator
27 categorii
CERTIFICARI

certificareISO certificareISO

CONTACT
SEPADIN SRL

Str. Badea Cartan nr 67, Bl 37A, et 3, ap 12
Sector 2, Bucuresti
Cod postal 020662

Tel: 0040-21-211.07.95
0040-21-211.96.91
0040-21-211.95.55

Fax: 0040-21-210.39.50
Tel/Fax: 0040-21-210.67.03

E-mail: office@sepadin.ro
Echipamente / Aparate pentru cercetare in nanotehnologie / Aparate pentru fabricarea filmelor subtiri prin imersie
SOLICITA OFERTA

Aparate pentru fabricarea filmelor subtiri prin imersie

PRODUCATOR: BIOLIN SCIENTIFIC – KSV NIMA – SUEDIA
=================================================
 
- MODELE: APARATE CU UN SINGUR VAS DE IMERSIE MICI, MEDII, MARI,
                     APARATE CU MAI MULTE VASE DE IMERSIE MICI, MEDII, MARI,
 

Caracteristici generale:
* modele robuste controlate cu ajutorul unui calculator pentru fabricarea fimelor subtiri prin imersie
* sunt solutia perfecta pentru acoperirea cu filme subtiri a probelor mari intr-un vas sau in vase multiple, potrivite atat pentru vase complexe cat si pentru vasele simple
 
Aplicatii:
KSV NIMA Dip Coaters sunt instrumente ideale pentru o serie mare de aplictii. Acoperirea cu filme subtiri este utilizata de foarte multe ori in industrie si in cercetare in biomateriale, in electronica sau in fabricarea vopselelor. KSV NIMA sunt proiectate pentru depozitarea sraturilor de materiale intr-un mod controlabil si repetabil. Este posibila depozitare acestor filme cu grosimi diferite, de la un monostrat pana la o structura cu straturi multiple. Urmatoarele acoperiri pot fi create (de exemplu):
* acoperiri Sol-gel
* asamblarea strat cu strat
* autoasamblare monostrat.
 
Seria de produse:
Acesta serie de produse KSV NIMA Dip Coaters este formata din instrumente compacte pentru acoperirea probelor de dimensiuni mici intr-un singur vas pana la sisteme complexe ce permit miscarea pe orizontala sau verticala pentru utilizarea mai multor vase si acoperirea probelor mari.
Acesta serie de aparate este divizata in doua tipuri, sisteme cu un singur vas sau cu vase multiple. Aparatele Dip Coaters cu un singur vas sunt utilizate la depozitarea dintr-o solutie in timp ce aparatele Dip Coaters cu vase multiple sunt utilizate la o serie de aplicatii ce includ spalarea si clatirea. Cele cu un singur vas sau categoria cu vase multiple ofera sisteme Mici, Medii sau Mari pentru probe de diferite dimensiuni. Puteti alege din 6 sisteme de Dip Coaters pentru diferite aplicatii in functie de greutatea probei, dimensiunea probei, numarul de probe, miscarea numarului de vase cerute.
Toate aparatele KSV NIMA Dip Coaters vin complete cu un software, o interfata pentru un calculator cu conexiune USB, manual de instructiuni si vase de solutie.
 
Specificatii pentru sistemele cu un singur vas:
  Mic Mediu Mare
Specificatii tehnice      
Geutate (g) 0...150 0...500 0...500
Inaltime (mm) 15...140 25...300 25...500
Latime (mm) 5...150 5...400 5...400
Grosime (mm) 0.15...3 0.15...15 0.15...15
Numarul de probe 1, 2*, 3*
optionale
 
1, 6*, 10*
optional
1, 6*, 10*
optional
 
Specificatii pentru alte instrumente:
Viteza de imersie
(mm/min)
0.1...100
(0.2...200 optional)
1...1000 1...1000
Dimensiuni
(L x l x H) in mm
275 x 154 x 420 490 x 410 x 1200 490 x 410 x 1800
 
Unitate interfata KSV NIMA
Acesta unitate interfata KSV NIMA poate fi conectata la un PC cu Dip Coaters KSV Nima cu exceptia aparatelor cu un singur vas de dimensiuni mici. Unitatea Interfata va afisa in timp real pozitia de imersie si viteza, avand o tastatura rezistenta la scurgerile de lichid pentru un control corect al aparatelor Dip Coaters, Sistemul include o sonda de temperatura pentru masurarea temperaturii lichidelor. Softul si interfata Unitatii au optiunea de utilizare cu o sonda de pH si cu un agitator magnetic.
 
Aparatele pentru fabricarea filmelor subtiri prin imersie cu un singur vas
KSV NIMA Dip Coater cu vase de dimensiuni mici
Acest aparat este un Dip Coater compact ce permite acoperirea precisa a probelor mici (max. H140 x l150 x T3, 150g). Mecansimul de imersie controlat cu ajutorul unui calculator poate fi echipat cu unul pana la trei suporturi de probe pentru imersia simultana a mai multor probe. Viteza de imersie ajustabila (0.1 pana la 100 mm/min) poate fi dublata drept optiune  pentru a atinge 200 mm/min. Acest aparat vine echipat cu un suport pentru proba (doua suporturi suplimentare pot fi daugate drept optionale) si un vas din sticla cu diametrul de 70 mm.
 
KSV NIMA Dip Coater cu un singur vas de dimensiuni medii / sau mare
KSV NIMA Dip Coater prevazut cu vas mediu si KSV NIMA Dip Coater prevazut cu vas mare sunt utilizate la acoperirea probelor de dimensiuni mari intr-un singur vas. Singura diferenta dintre sisteme este inaltimea ce permite acoperirea la 300 mm inaltime proba cu versiunea cu vase medii (max. H300 x l400 x T15, 500 g) si 500 mm inaltime cu Versiunea vase mari (max. H500 x l400 x T15, 500). O singura clema pentru prinderea vasului este livrata impreuna cu instrumentul. O clema pentru probe multiple este disponibila drept accesoriu pentru a permite acoperirea simultana a 6 pana la 40 de probe. Spatiul disponibil dintre 2 picioare pentru standurile acestor aparate Dip Coaters este de 400 mm, ce va permite utilizarea unui singur vas. Acest aparat (dip Coater) vine echipat cu o unitate Interface ce permite controlul instrumentului.
 
Aparate pentru fabricarea filmelor subtiri prin imersie cu vase multiple
KSV NIMA Dip Coater cu multiple vase mici
Instrumente unice pentru acoperirea probelor mici (max. H70 x l45 x T3, 150g) atunci cand este utilizata secventa cu vase multiple. Designul unic are un mecanism de imersie central montat ce se roteste in jurul vaselor stationare – 8 vase – (daimetrul de 48 mm, inaltimea de 80 mm, acoperire de pana la 100 ml) pentru cicluri de depozitare/clatire programabile. Datorita designului unic, putem oferi, drept optional, controlul temperaturii vaselor. Un suport pentru probe este atasat la bratul de imersie cu un surub de blocare pentru o prindere cu usurinta a substatului si indepartarea lui. Are o inaltime ajustabila de pornire pentru a maximiza adancimea de submersie disponibila. Softul permite controlul pozitiilor superioare si inferioare si a perioadelor dintre ele cat si viteza bataii, numarul de imersii si pozitiile de imersie. Unitatea “Interface” KSV NIMA si un agitator magnetic impreuna cu un mecanism de imersie sunt incluse.
 
KSV NIMA Dip Coater model cu vase multiple medii / mari
KSV NIMA Dip Coater cu vase multiple medii este proiectat pentru acoperirea probelor mari si medii (max. H300 x l950 x T15, 500 g) utilizand secventa cu mai multe vase. KSV NIMA Dip Coating cu mai multe vase de dimensiuni mari permit acoperirea probelor mari (max. H500 x l950 x T15, 500 g) cu inaltimea maxima a probelor de la 300 mm pana la 500 mm. Ambele sisteme ofera viteze programabile de imersie cat si osecventa precisa si versatila. O singura clema pentru proba este livrata impreuna cu instrumentul. O clema pentru mai multe probe este disponibila drept accesoriu pentru acoperiri simultane a 6 pana la 10 probe. Spatiul disponibil dintre 2 picioare pentru standul aparatului Dip Coater este de 950 mm. Acest aparat Dip Coater vine echipat cu unitatea KSV NIMA Interface Unit.
Avantajele acestor produse:
Aceste aparate Dip Coaters sunt programabile si sunt controlate cu ajutorul unui calculator, fiind folosite la depozite omogene si operatii repetabile. Avantajele principale ale acestor aparate sunt:
* programarea flexibila a secventelor de imersie
Softul pe baza de Windows Dip Coating permite programarea cu usurinta a secventelor de imersie intr-un sau sau in mai multe vase. Secventele de imersie pot fi stocate in memoria unui PC pentru utilizarea lor ulterioara. Depozitele controlate cu ajutorul softului includ setari pentru pozitiile substartului, viteza de imersie, perioada de subimersie, viteza de ridicare, perioada de uscare si numarul de cicluri de imersie etc.
 
* imersie si retragere lipsite de vibratii. Mecansimul aparatului permite imersia fara vibratii si retragerea probelor din vasele de lichid pentru o acoperire precisa si uniforma.
* instrumente versatile si robuste
O serie mare de suporturi pentru probe si accesorii (agitatoare magnetice, sisteme de izolatie active etc.) pot fi folosite in functie de aplicatie. Au fost alese materiale durabile pentru aceste aparate Dip Coaters.
 
 
ACCESORII:
I Accesorii pentru toate modelele
  1. Suporturi pentru probe cod ref. KN 0006

Clema de imersie orizontala cu pompa de vid
Pentru depozitele pe orizontala. Suportul consta dintr-o pompa de aspirare conectata cu un tub flexibil la o tija suport. La captul suportului probei exista un capac de aspirare din cauciuc moale ce va crea vid atunci cand vine in contact cu un substrat.
Doua cupe de aspirare interschimbabaile de doua dimensiuni pot fi folosite. Cupa mare de aspirare are un diametru de 18 mm. Cupa mica de aspirare are un diametru de 7 mm.
 
  1. Controlul mediului inconjurator cod ref. AVS-SMALL
Sistem de izolatie activ la vibratii
Acest sistem activ de izolatie la vibratii va elimina vibratiile pentru a imbunatatii stabilitatea depozitelor. Permite eliminarea vibratiilor ce sunt cauzate de motor sau alte elemente componente, constructii, masini si trafic in general. Specificatii tehnice:
·         dimensiuni element: 636 x 130 x 111 mm
·         dimensiuni baza (suprafata efectiva): 100 x 600 x 60 mm
·         capacitatea de incarcare: 300 kg (150 kg pe element)
·         performanta izolatie: min. 25 dB (94.4%) la 5 Hz, 35 dB (98.2 %) sub 10 Hz
·         ajustare manuala a incarcarii
·         output analog diagnostic (BNC)

 
Vase termostate (de la -10 pana la +1000C) cod ref. T705
Vas termostatic pentru controlul temperaturii probelor de lichide. Un vas pentru schimbul de caldura cu constructie manta de apa. Incalzirea / racirea mantalei de apa de catre un circulatoe / baie externa (de ex. KN 0008 sau KN 0010). Se potriveste la vasele din sticla cu diametrul de 70 mm (T104). Domeniul de temperatura este de -10 pana la 1000C.
Nota: aveti nevoie de un circulator / o baie externa ( de ex. KN 0010) ce nu sunt incluse
Nota 2: aceste articol este disponibil cu KSV Mini Dip Coater cu vase multiple de dimensiuni mici.Baie/ circulator,  RE 620 G producator LAUDA
Un circulator / o baie controlata cu ajutorul unui PC pentru reglarea temperaturii probelor lichide. De asemenea, poate fi utilizata cu softul Dip Coater pentru un control automat al temperaturii. Domeniul de temperatura este de -20 pana la +2000C. Stabilitate 0.030C. Citire digitala. Deschidere baie 130 x 150 mm, adancime baie 130 mm, volum 4.5 L. Dimensiuni 200 x 360 x 560 (W, L, H).
 
Baie / circulator, RE 420 S producator LAUDA

Un circulator / o baie poate fi utilizata la reglarea temperaturii. Domeniul de temperatura -20 pana la +1000C. Stabilitate +/- 0.030C. Afisaj digital. Deschidere baie 130 x 150 mm, adancime baie de 130 mm, volum 4.5 L. Dimensiuni 200 x 360 x 560 (l, L, H).

  1. Vase de probe
Vase de probe din sticla pentru T705 / ref T104
Vase de proba, cu diametrul de 70 mm, 5 bucati pe cutie. Se potrivesc in vasele tesmostatate.
 
  1. PC software
 
Calculator cu software preinstalat / cod ref. KN 4023
Calculator cu softul KSV NIMA Dip coater deja instalat.
 
II. Accesorii pentru modelele KSV NIMA Dip Coater cu un singur vas de dimensiuni mici
Suport suplimentar cu clema/ cod ef. KN 4020
Un suport suplimentar cu clema ce include o tija si o clema pentru probe pana la 50 g. Dimensiuni posibile ale probelor: inaltime 15...70 mm x latime 5...150 x grosime 0.15...3 mm. KSV NIMA Dip coater cu un singur vas de dimensiuni mici vine echipat cu acest suport pentru probe dar se pot adauga optional alte 2 suporturi pentru a imersa simultan pana la 3 probe.


 
Suport cu clema pentru probe multiple / cod ref. 4021, KN 4022
Un suport pentru proba permite imersarea simultan a mai multor substraturi. suportul poate fi utilizat cu 6 cleme (KN 4021) sau 10 cleme (KN 402@). Fiecare clema poate fi rotita pana la pozitia dorita. Fiecare clema poate suporta pana la 150 g.
Va rugam sa vedeti desenul de mai jos pentru dimensiuni.
NOTA: Vasul standard livrat cu instrumentul nu poate fi utilizat cu suporturi clema pentru probe multiple.

 
2. Controlul mediului
Cabinete / cod ref. CABI DC
Instrumentul oate fi protejat de particulele de praf cu ajutorul acestui accesoriu. Rama din Alumniu, orificii pentru tuburi si cabluri de alimentare, si pevazut de asemenea cu o usa.
Dimensiuni (mm): 772 inaltime x 560 latime x 510 adancime.
 
Accesorii pentru KSV NIMA Dip Coater pentru mai multe vase de dimensiuni medii / mari
1.      Suportul pentru probe
Suport cu clema pentru probe / cod ref. 4021 KN 4022
Un suport pentru probe permite imersarea simultan a mai multor substrate. Suportul poate fi format din 6 cleme (KN 4021) sau din 10 cleme (KN 4022). Fiecare clema poate fi rotita in pozitia dorita. Fiecare clema poate suporta pana la 150 g.

Nota: vasele standard date cu acest instrument nu pot fi utilizate cu suportul cu multiple cleme.

2.      Controlul mediului
 
Sonda pentru masurarea temperaturii / cod ref. KN 0054
Sonda de temperatura este deja inclusa in sistemul cu vase multiple KSV NIMA, acesta fiind doar de rezerva si parte de schimb. Cerinte – unitatea Interface KSV NIMA.
 

Sonda pentru masurarea pH-ului pentru Sistemele KSV NIMA / cod ref. KN 0011
Sonda penru masurarea pH-ului in probe lichide. Sonda este conectata la Unitate Interface.
 
Agitator magnetic / cod ref. 0012
Agitatorul magnetic conectat la Unitatea Interface pentru controlul probei lichide amestecate. Vine cu o bara de agitare acoperita cu Teflon. Va rugam sa notati ca firma KSV NIMA nu va furniza gvasele si suportul pentru pozitionarea probelor pe agitatorul de mai sus.
 
D-KSV NIMA Dip Coater pentru vase multiple de dimensiuni mici
 
Vase de probe din sticla / cod ref. KN 0058
Vase din sticla pentru KSV NIMA Dip coater, vase de dimensiuni mici. Diametrul vasului de 48 mm, volum de 100ml 8 bucati / cutie.
NOTA: 8 vase sunt de asemenea livrate cu fiecare echipament. Acest element este utilizat la inlocuirea lui sau drept parte de schimb.
 
Vase din sticla termostatate
Aceste vase din sticla termostatate pentru baiale de apa pentru KSV NIMA Dip Coater Model cu mai multe vase de dimensiuni mici. Diametrul vasului 48 mm. Domeniul de temperatura -20 / 1000C.
NOTA: Cerintele pentru o baie externa / un circulator extern (de ex. KN 0008 sau KN 0010) ce nu sunt incluse. KN 0008 si KN 0010 sunt dsiponibile la pagina 3.
 
Sonda pentru masurarea temperaturii / ref. KN 0054
Acesta sonda pentru masurarea temperaturii inclusa in KSV NIMA Dip Coater sistem cu vase multiple, este utilizata doar la inlocuirea lui si drept parte de schimb. Cerintele pentru unitatea interfata KSV NIMA.
 
Sonda pentru masurarea pH-ului / cod ref. KN 0011
O sonda pentru masurarea pH-ului este necesara pentru probele lichide. Sonda este conectata la o Interfata Unit.
 
Cabinet / cod ref. CABI DC
Utilizat pentru evitarea depozitelor de praf si pentru protectia instrumentului de particulele de aer cat si de debitul de aer. Rama confectionata din Alumniu, orificii pentru tuburi circulare si cabluri de alimentare, prevazuta cu o usa. Dimensiuni (mm): 772 inaltime x 560 latime x 510 adancime.
 
Ghid de comanda:
Cod producator Descriere Cod SEPADIN
KSV NIMA Dip coater sistem cu un singur vas
KN 4001 KSV NIMA Dip Coater sistem cu un singur vas de dimensiuni mici 311-112
KN 4002 KSV NIMA Dip coater Sistem cu un singur vas de dimensiuni mici cu viteza dubla 311-113
KN 4003 KSV NIMA Dip Coater Sistem cu un singur vas de dimensiuni medii 311-114
KN 4004 KSV NIMA Dip Coater Sistem cu un singur vas de dimensiuni mari 311-115
KSVNima Dip Coaters sisteme cu mai multe vase
KN 4010 KSV NIMA SMALL Dip Coater sisteme cu mai multe vase 311-116
KN 4011 KSV NIMA MEDIUM Dip Coater sisteme cu mai multe vase 311-117
KN 4012 KSV NIMA LARGE Dip coater Sisteme cu Mai multe vase 311-118
Accesorii pentru aparatele KSV NIMA Dip Coaters:
Cod producator Descriere Cod SEPADIN
KN 4020 Suport suplimentar cu clema KSV NIMA SC Small 311-105
KN 4021 suport cu clema pentru mai multe probe pentru sisteme de imersie Medii si Mari, 6 cleme 311-119
KN 4022 Sisteme cu cleme pentru mai multe probve pentru sisteme de imersie mari si medii, 10 cleme 311-120
KN 0006 pompa de vid cu clema pentru imersie 311-121
KN 0054 sonda pentru masurarea temperaturii pentru sistemul KSV NIMA 311-122
KN 0011 sonda pentru masurarea pH-ului pentru sistemul KSV NIMA 311-123
KN 0012 Agitator magnetic pentru sistemul KSV NIMA 311-124
KN 4023 Calculator cu softul KSV NIMA Dip Coater 311-125
AVS-SMALL sistem de izolare activ impotriva vibratiilor 311-126
CABI DC cabinet pentru acoperirea aparatelor Dip Coater KSV NIMA cu o singura cuva de dimensiuni mici & vase multiple de dimensiuni mici 311-127
KN 0008 Baie/ circulator, RE 620 G producator LAUDA 311-128
KN 0009 set de cabluri pentru RE 620 LAUDA 311-129
KN 0010 Baie/ circulator, RE 420 S producator LAUDA 311-130
 

round bottom